Ingrediënten voor 6 porties
Bereidingswijze
- 1 ei
- 50 g plattekaas (magere)
- 1 kl citroensap
- 50 g margarine
- 9 g zoetstof
- ¼ kl citroenschil
- ½ kl vanille-essence
- 80 g bloem, zelfrijzende
1
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 175° C. Rasp de citroenschil.
2
Roer de margarine romig. Splits het ei.
3
Vermeng de margarine met de eidooier, de citroenschil, de vanille-essence, het citroensap en wat zoetstof. Voeg er de bloem aan toe en meng goed.
4
Roer er ook de plattekaas door.
5
Klop het eiwit stijf en spatel het er voorzichtig door.
6
Vul 6 papieren cakevormpjes voor 2/3 met het mengsel.
7
Bak de cupcakes in 15 minuten goudbruin.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten