Translate

zaterdag 22 februari 2014

Verras je gasten met huisgemaakte desserts en Lipton-thee

Een feestmaal dat je zelf met liefde hebt bereid, daar wil je natuurlijk het perfect wijntje bij schenken. Zo krijgt een fijn stukje vis een extra smaakdimensie als je er een lekker gekoelde Chablis bij serveert. Een robuuste Médocwijn accentueert dan weer de kruidigheid van je heerlijk stukje lamsgebraad, traag gegaard in de oven met zuiderse groentjes. Door de juiste wijn te kiezen, haal je de mooiste smaken uit een gerecht naar boven.
Maar wist je dat diezelfde 'magische' combinatie ook werkt bij zelfbereide desserts? Wij creëerden 5 verrassende dessertcombinaties met Lipton-thee om tijdens je feestdiner mee te scoren. De specifieke ingrediënten van elke thee kunnen de smaken in een dessert versterken of aanvullen. Donkere chocolade en munt, bijvoorbeeld: zalig lekker. Karamel en mandarijn: een ideale balans van zoet en lichtzuur. Bosbessen en woudvruchten: de perfecte match. Probeer ze uit en overtuig jezelf!

5 feestelijke dessertcombinaties om zelf uit te proberen

Klaar voor meer inspiratie over thee en gebak? Volg Lipton op Facebook of ontdek meer op de Lipton pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten